torsdag 3. mars 2011

Jeg ønsker meg...

... denne KitchenAid maskinen!! I enten denne fargen, lys blå eller i lys grønn. Da skulle jeg ha baket og baket, til vi rullet rundt av alle gode kakene og bollene jeg skulle lage. Ja jeg veet, det er lenge til jeg har bursdag eller at det er jul. Men det går jo ann å ønske seg en fordet ;)


Og i samme slengen ønsker jeg meg disse mano koppene... Såå fine! :)

Og denne retro radioen.. Fiiiin!!


1 kommentar:

  1. beklager, men jeg kan ikke anbefale den kitchen aid maskinen - den er veldig fin og gjør seg veldig på kjøkken benken - MEN det er andre maskiner som gjør jobben mye bedre enn denne. Jeg fikke et veldig bra tilbud for noen år siden og kjøpte både til meg og til mamma, men ingen av oss er veldig fornøyd med den - den kommer ikke helt nedi bunnen av bollen og DET er jo litt teit innimellom og etc. Mamma kom over et tilbud på en av disse digre maskinene - en slik som hun hadde for hundre år siden og sa at hadde hun ikke hatt den hun hadde - så skulle hun ha kjøpt den - JEG mener at hadde jeg brukt maskinen så mye som henne tror jeg at jeg hadde byttet den - helt sikkert noen som vil kjøpe kitchen aiden - MEN sånn er mamman min.
    Jeg bare ville si det - for jeg er helt enige med de som vil ha kitchen aiden for utseene - og som sagt den gjør seg veldig på kjøkken benken - MEN det finnes andre der ute ( som koster kanskje like mye) MEN som også enda flinkere til å jobbe - og det er jo også viktig når man bruer mye penger på en kjøkken maskin!!!
    Ha en fin tirsdag - her regner det!!

    SvarSlett