lørdag 8. januar 2011

Fargesans og besøk

Skjønner at Soffi har fargesans når ho kommer hjem fra barnehagen med slike malerier ;) *Stolt mamma*. (Den grønne kassen fant jeg i en bruktbutikk for noen år siden).

I dag har jeg og Sofie hatt besøk av en venninne og en liten guttevenn på Sofies alder. :) Så koselig :) Hver gang de er på besøk pleier vi å lage en god kylligsalat med masse godt oppi. Og denne dagen var intet unntak... Mmmm.

Sofie var visst ikke i formen i går, men det ble heldigvis ikke mer spy. Ho vil ikke spise, men tre sjokoladebiter har ho fått i seg i dag. For øyeblikket sitter ho faktisk å småspiser på en halv banan, og det er jo fremskritt :)

2 kommentarer:

 1. Hei, og riktig GODT NYTTÅR til deg!
  Hi, hi - skal se du har en liten kunstnerspire av en datter! Kunstverket hadde virkelig de rette fargene - hun har sansen lillefrøkna di;o)

  Ha en fin helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Hei Vican.. takk for et kjempe koslig besøk i dag. Selvom ikke Sofie var helt i slaget, fikk de 2 nydelige barna våre lekt litt.. Til tross for at de har kommet i den alderen med: nei & min så leker de alltid så bra.. <3
  Må også få sakt at du har et så koslig hjem... som bærer stor preg av den kreative, og oppfinsomme jenta du er.. Fint å se alle de fine tingene dine i "real life"
  Jeg er heldig!!! masse koser fra særp..

  SvarSlett