torsdag 18. mars 2010

Jah, da satt vi her da...


...uten jobb eller penger! Jeg er jo arbeidsledig og har ingen inntekt, som noen kanskje vet. Og nå har LM mistet jobben på grunn av at firmaet han jobbet i gikk konkurs. Høres helt fælt ut, men vi har troa på at alt kommer til å ordne seg! :) Han har rukket å søkt på en jobb som han hadde veldig lyst på. Så får vi håpe på det beste ;) Han får noe dagpenger frem til han begynner i jobb igjen da. Men som kjent er jo ikke NAV de raskeste til å utbetale penger og behandle søknader, så det kan jo ta litt tid det og. Vi har heldigvis snille venner og familie som hjelper :)  

Jeg syns LM taklet det veldig bra da.. egentlig litt for bra! ;) Han syntes bare synd på arbeidskameratene sine, som hadde jobbet sammen i mange år og plutselig ikke skulle gjøre det lenger. Han tenkte ikke på seg selv, han tenkte kun på de stakkars mannfolka.. haha! Men når det er sagt så kan han nok bare ta et par telefoner så får han sikkert en jobb da. Han håper jo som sagt på den jobben han har søkt på, så han venter nok litt til ;)

Ellers er Lilleloff er sjuk, og ligger nå og sover seg frisk! :) Høres jo ut som vi har det ille nå da, men vi er med godt mot! :)

Allt kommer att bli bra! :)

 

1 kommentar:

  1. det kommer til ordne seg! si ifra om det er noe jeg kan gjøre! tar forresten med en kardigan og en pysj til sofie når jeg kommer til halden nå :) er for små til sandra.

    SvarSlett